Karina Leon (Leon Graphics) har i perioden 1. november 2013 – 28. februar 2014 været ansat som freelance grafiker. Hun skulle løfte en kæmpe opgave med at producere en stor mængde løsblade, pamfletter og brochure i forbindelse med navneskift fra YIT til Caverion.

 

  • Udarbejdning af løsblade og brochure for hele Caverion Danmark ud fra skabeloner og designmanualer

  • Styring og uddelegering i forbindelse med prioritering, korrekturgang og lancering af de mange produkter

  • Arbejdet er udført i Adobe CS6 pakken, derunder InDesign, Illustrator og Photoshop

  • Annonceproduktion til flere aviser og fagblade

  • Produktion af forfalden grafisk arbejde såsom indbydelser og billede redigering

 

Karina er en meget smilende person og utrolig let at arbejde sammen med. Hun er meget pligtopfyldende og får altid tingene lavet til tiden. Karina har en meget loyal indstilling til firmaet hun arbejder for. Hun sætter sig meget hurtigt ind i ”ånden” og de tekniske udfordringer der måtte være. Jeg kan varmt anbefale Karina til dig, enten som en fast freelancer eller til forfalden grafisk arbejde i din hverdag.

 

Ronni Noer Høirup Marketingkoordinator/grafiker, Caverion

Fonden VITA har samarbejdet med Karina Leon omkring modernisering og nyt layout til vores hjemmeside, som er meget omfattende.

 

Det har været en meget levende og inspirerende proces. Vi har fået tilgodeset vore egne ideer, men har fået dem professionelt og layotmæssigt tilpasset, således at vi i dag står med en overskuelig, frisk og appetitlig hjemmeside.

Programmet som hjemmesiden er lavet i er meget brugervenligt, således at vi let selv kan foretage rettelser og lægge nye tekster ind på vores hjemmeside.

 

Karina er fleksibel, har stort overblik og kan holde styr på utrolig mange detaljer og så er hun tillige meget behagelig at samarbejde med.

 

Anny Hauch, Direktør Fonden VITA – Center for Socialt Arbejde

www.vita-csa.dk

"Vi kontaktede Leon Graphics i forbindelse med, at vi skulle have lavet et logo til vores klinik. Vi havde en tegning, som udgangspunktet for logoet. Karina var hurtig til at opfatte, hvad vores ønsker gik på. Efter bare 2 uger kom der både en rentegning af vores udgangspunkt og en ny fortolkning, som Karina selv havde stået for. Og efter bare 6 uger var hele vores linje med visitkort/aftalekort, konvolut og brevpapir på plads og trykt.
 

Det har været utroligt nemt for os, kommunikation har primært foregået på mail og til den sidste tilretning, hvor flere ting skulle prøves af, kom Karina på besøg på klinikken, så vi i fællesskab kunne få lavet det sidste. 2 dage efter havde vi det færdige produkt på en CD.
Vi har fået meget fin feedback på vores logo både fra patienter og fra det trykkeri, der skulle trykke de forskellige ting. Alt i alt en rigtig god oplevelse, også prismæssigt, som vi kan anbefale til andre."


                                                                    Kiropraktorerne Lene Kildemark og Hanne Eich.

Show More
Faste kunder

© LEON graphics. all rights reserved.

Læssøegade 30, 1. sal           //         6000 Kolding           //          T: 40 53 64 24            //           M: karina.leongraphics@gmail.com           //          CVR: 34514933